Om Trine Kock

✓ God tid til patienten
✓ Tilskud fra Sygeforsikring Danmark
✓ Fleksible åbningstider

Klinikken ejes af tandplejer Trine Kock.

Jeg blev uddannet som tandplejer i 2003 på SKT Aarhus tandlægeskole og har siden 2003 været ansat ved privat tandlæge klinik i Kolding.

Jeg har gennemgået en del kurser, der omhandler paradentose, behandlingsplanlægning, bidfunktion, slimhindelidelser og kommunikation.

Jeg har åbnet klinik som selvstændig tandplejer i 2016.

Jeg er uddannet klinikassistent og har arbejdet som klinikassistent i 7 år, inden jeg tog uddannelsen til tandplejer.

Hvorfor vælge en tandplejer og hvad med tandlægen?

Ligegyldig hvem man er, vil der være mange fordele ved at komme i Tandplejerhuset. Der afsættes god tid til dig, hvilket giver tryghed og ro.

En tandplejer er uddannet til at finde huller, forebygge tandsygdomme, rense dine tænder og behandle paradentose.

Forebyggende behandlinger og regelmæssige eftersyn er den rette vej, hvis du vil undgå større tandbehandlinger på sigt og dermed spare penge.

Mange har et tillidsfuldt forhold til deres tandlæge, og sådan kan det sagtens også vedblive, selvom du vælger mig som tandplejer til at behandle paradentosen og hjælpe med forebyggende tandpleje.

Hvis behovet for tandlægen skulle opstå, henviser jeg til den tandlæge, du har tillid til, eller til den tandlæge, jeg mener er kompetent til at udføre den tandbehandling du har brug for.

Jeg informerer også om de muligheder der er ved større tandbehandlinger i form af fyldninger, kroner, bro, implantater, bidfunktionelle problemer eller kosmetisk tandbehandling. Jeg tager udgangspunkt i, hvad der passer til dig og dine ønsker og ikke mindst din økonomi.

Den endelige beslutning af større tandbehandlinger, vil være i dialog med en tandlæge, som du ønsker, eller jeg henviser til.

Bestil tid til tandpleje