Hvorfor vælge Tandplejerhuset?

✓ God tid til patienten
✓ Tilskud fra Sygeforsikring Danmark
✓ Fleksible åbningstider

Jeg har paradentose, kan du hjælpe?

JA, som tandplejer er jeg special uddannet til behandling af paradentose. Jeg har særlig fokus på at lave grundige tandrensninger og bruger mere tid på hver behandling, i forhold til hvad mange oplever hos deres tandlæge/tandplejer, netop for at mindske paradentosen.

Det betyder for mange at de får en bedre tandsundhed, mindre blødning af tandkødet, færre løse tænder, bedre ånde og lyst til at smile igen.

Er det billigere end ved tandlægen?

Du sparer mange penge ved at modtage min grundige tandrensning, da bedre tandsundhed giver færre besøg i stolen.

Gratis undersøgelser til personer fra 18 til og med 25 år.

​Dækker Sygeforsikring Danmark?

Ja, når du besøger Tandplejerhuset, er der tilskud fra Sygeforsikring Danmark, på præcis samme måde som du kender det fra andre tandklinikker.

Jeg har tandlægeskræk, kan du hjælpe?

I forbindelse med at jeg sidder selv på klinikken, vil der naturligt være en anden ro end på store tandlægeklinikker.

Jeg laver undersøgelse og tandrensning, som bliver tilpasset hvad du føler du kan holde til. Ingen behandling før du føler dig tryg ved hvad der skal ske, sammen finder vi en løsning.

Fleksible åbningstider!

Jeg giver dig mulighed for at få undersøgt og renset dine tænder når du har tid, også lørdag, søndag, tidligt eller sent på dagen.

Vi finder sammen en tid der passer til dit behov.

Jeg har aldrig huller, behøver jeg gå til undersøgelse?

Lige meget hvor god man er til at pleje sine tænder, vil der være bakterie dannelse i tænderne som du ikke selv kan fjerne, med risiko for at der kan komme et hul eller tandkødsbetændelse. Mange oplever også at der dannes tandsten.

Regelmæssig undersøgelse og tandrensning er klart at anbefale. Der er dog forskel fra person til person hvor ofte behovet for behandling er.

Hvad hvis jeg har huller?

Hvis jeg i undersøgelsen finder et hul i en tand, vurderer jeg om det er nødvendigt at få det boret. Ikke alt behøver blive boret med det samme. Små begyndende huller kan med forebyggende behandling holdes i ro.

Ellers laver jeg en henvisning til den tandlæge du ønsker og har tillid til. Jeg hjælper gerne med at rådgive.

Er du alene som tandplejer i Tandplejerhuset?

Jeg ejer klinikken og sidder alene, hvilket giver nogle fantastiske muligheder for at bruge den tid på hver behandling som er nødvendig. På den måde opnår jeg bedre resultater end der hvor en tandrensning f.eks. kun tager 10-15 minutter.

Er en tandplejer det samme som klinikassistent eller tandtekniker?

Nej. En tandplejer læser 3 år på Århus eller Københavns Universitet, hvor de bliver uddannet til at rense tænder, behandle paradentose, finde huller, forebygge tandsygdomme, og lægge behandlingsplaner. Tandplejere arbejder selvstændigt uden assistance af klinikassistenter.

Bestil tid til tandpleje