Paradentose behandling

✓ God tid til patienten
✓ Tilskud fra Sygeforsikring Danmark
✓ Fleksible åbningstider

Paradentosebehandling i høj kvalitet

En af de mest almindelige tandsygdomme er tandkødsbetændelse. Hvis denne betændelse ikke bliver opdaget eller behandlet i tide, kan det udvikle sig til paradentose.

Paradentose er således tandkødsbetændelse, der er gået dybere i vævet, og det kan derfor i værste tilfælde medføre løse tænder. Derfor kan en paradentosebehandling være nødvendig.

Det er vanskeligt at gendanne knogle omkring tænderne, hvis først at der er sket nedbrydning pga. paradentose. Men det er vigtigt at paradentosen stabiliseres, derfor skal der være høj kvalitet i behandlingerne for paradentose og forbyggende paradentosebehandling.

Det værste ved paradentose er, at du ikke altid selv kan se symptomerne. Sygdommen kan udvikle sig, uden du ved det. Det er derfor meget vigtigt med regelmæssigt eftersyn, da jeg som tandplejer kan se symptomerne, før du selv kan.

Hvad kan du selv gøre?

Du kan være opmærksom på hævet, ømt eller blødende tandkød.

​Jeg er ekspert i paradentosebehandling

Hos Tandplejerhuset er det vigtigt for mig, at mine behandlinger af en så alvorlig tilstand som paradentose er i orden. Jeg er ekspert i både paradentosebehandling og forebyggende behandlinger.

Jeg kan desuden give rådgivning om, hvordan man kan forbedre sin mundhygiejne og på den måde forebygge eller undgå paradentose.​

Det er vigtigt, at mine patienter er trygge – og derfor tager jeg mig god tid. Er du utryg eller bange for at gå til tandlægen, er jeg derfor et rigtig godt valg for dig, der ønsker en afslappende og tryg behandling.

Bestil tid til tandpleje