Forebyggende behandlinger​

✓ God tid til patienten
✓ Tilskud fra Sygeforsikring Danmark
✓ Fleksible åbningstider

Jeg har gennem min tid som tandplejer oplevet mange sige;

Hvad gør jeg ved blødende tandkød?

eller

Hvordan undgår jeg huller?

eller

Hvorfor er det så dyrt?

Mange vil gerne gøre det godt for deres tænder, men de mangler de rigtige metoder og​ teknikker. Som tandplejer kan jeg hjælpe dig med vejledning og forebyggelse.

Regelmæssig eftersyn giver sunde tænder – sunde tænder giver livskvalitet, et godt helbred og en økonomisk besparelse på sigt. I fællesskab kan vi sammen skabe de bedste vilkår for dine tænder og mundhule.

På klinikken har jeg meget fokus på, at tilrettelægge en behandling, så udvikling af tandsygdomme mindskes og tænderne bevares for livet.

Jeg prioriter tid til dig og din behandling, for at opnå bedre resultater.

Din mund påvirker resten af din krop

​Hjertesygdomme:

Bakterier fra mundhulen kan formentligt forværre risiko for udvikling af problemer med hjertet og blodpropper, lægerne har i en række tilfælde fundet bakterier fra munden på hjerteklapper.

Der er ligeledes mistanke om at der er en forbindelse mellem leddegigt, hjerneblødninger, lungesygdomme (KOL), demens, men dette er mere usikkert.

Diabetes:

Der er påvist en sammenhæng mellem diabetes 2 og paradentose, der er tale om at diabetes er kendt for at fremme udviklingen af paradentose og paradentose kan forværre diabetes sygdommen.

Det anslås at ca. 200.00 danskere går rundt med udiagnosticeret diabetes, altså  at de faktisk ikke er klar over at de har sygdom. Hvis man har en diabetes, som ikke er i behandling, kan det påvirke immunforsvaret og derved påvirke kroppens evne til at være i balance. Ud over at holde en optimal mundhygiejne, er det vigtigt at opretholde et stabilt blodsukkerniveau og spise en fornuftig kost.

​Derfor har jeg i min klinik meget fokus på, at vi I fællesskab tilrettelægger en behandling, så den bedste bakteriekontrol i mundhulen og omkring tænderne opnås.

I fællesskab og ved samtale skabes en god og tilrettelagt måde for dig, så du kan vedligeholde dine tænder og mundhule hjemme.

Det er vigtigt for mig, det er en metode der fungerer for dig.​​

Bestil tid til tandpleje